kan_ik_een_vynil_vloer_zelf_leggen20181010165851.webp

Kan ik een vinyl vloer zelf leggen?

Vinyl maakt niet zoals laminaat gebruik van een handig kliksysteem om het zelf te leggen, daarom is het leggen van vinyl lastig.

Een mooie vinylvloer gekozen?

Laat hem goed tot zijn recht komen

STEL EEN VRAAG

Het leggen van een vinyl vloer is complex. Als je geen ervaring hebt, kun je het beter aan een professional overlaten. Fouten zijn onomkeerbaar en daarmee verpest je het gehele aangekochte vinyl. Heb je wel eens tapijt gelegd en denk je 'vinyl lukt mij ook wel'; bezint eer ge begint... Dat is van een andere orde.

Mocht je wel ervaring hebben met het leggen van vinyl vloeren, of zeker van je zaak zijn, zorg er dan in ieder geval voor dat je zorgvuldig te werk gaat. De eerste stap is altijd zorgen voor een egale, gladde ondervloer. Is de vloer niet perfect dan moet je de dag voordat je het vinyl wilt leggen eerst egaliseren. Zorg er vervolgens voor dat alles heel precies en nauwkeurig opgemeten is. Ga voorzichtig te werk bij het insnijden van het vinyl. Een verkeerde snede is niet te verbloemen, zoals je bij tapijt wellicht nog kunt pogen (ook dat pakt vrijwel nooit goed uit) dus je kunt je geen fouten permitteren.

Bij Decokay kan je alle informatie en advies inwinnen als je de vinyl vloer wilt laten leggen door een professional. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay