flexa_coty_2023_wild_wonder20220913143051.webp

Zonnig en vrij met zacht geel!

Geel maakt een absolute comeback, maar niet het knalgeel van weleer. De kleur van het jaar 2023 van Flexa is Wild Wonder, een zacht, subtiel geel. Deze kleur geel heeft een heel natuurlijke uitstraling.

Flexa heeft een team van stylisten dat trends nauwgezet in de gaten houdt, en deze voorspellen voor het nieuwe jaar. In lijn daarmee, brengen zij een kleur van het jaar uit. Voor 2023 is dat 'Wild Wonder', een zeer ingetogen geel.

Bij de kleur geel heb je wellicht meteen zonnige, en fel uitgesproken associaties. Daarmee heeft dit prachtig zachte geel echter niets te maken. Alsof dit geel een door de nevel gefilterde zon in de vroege ochtendmist laat zien.

Hij is dan ook geïnspireerd op de natuur. Dat zie je duidelijk wanneer je het hele kleurenpalet ziet dat erbij aangereikt wordt om te kunnen combineren. Daarmee haal je een stukje natuur in huis.

En dat betekent dus zeker niet alleen maar aardetinten… Door dit geel te combineren met bijvoorbeeld zacht violet, indigo, mauve, mosgroen, of turquoise, ontstaat een magisch zachte sfeer in huis. Het gevoel van bos en open bloemenweiden, met daarin alle natuurlijke kleuren, komt naar boven. Je haalt echt buiten een beetje naar binnen.

Door niet alleen bij het zachte geel van Wild Wonder veel wit toe te voegen aan de kleur, maar ook bij de andere kleuren in het palet, ontstaat een natuurlijke zachtheid, die een veel ruimere combinatie toestaat. Het gebruik van 'neutralen' ter aanvulling wordt aangeraden bij dit palet. Zacht grijs, in al haar facetten, onderstreept de rust die dit geel, en het geheel uitstraalt.

Dat is typisch de kracht van jarenlange expertise. Dat zie je bovendien duidelijk terug in de aansluiting op bestaande en opkomende trends. De natuur, en het behoud daarvan, staan centraal bij Wild Wonder.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay