welk_middel_moet_ik_gebruiken_om_voor_te_strijken20190802112844.webp

Welk middel moet ik gebruiken om voor te strijken?

Om de muur gereed te krijgen voor je gaat behang is voorstrijken soms nodig. Wat is het beste voorstrijkmiddel voor behang?

Weten welke voorstrijk je nodig hebt voor jouw behang?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor het voorstrijken van een muur kan je het beste voorstrijk gebruiken of verdunde behanglijm. Het voorstrijken doe je met Perfax blauw aangemaakt als voorstrijk of een kant-en-klaar voorstrijkmiddel. Voordeel van de kant-en-klare variant, is dat deze ook verkrijgbaar is in witte uitvoering. Dit is perfect voor een licht vliesbehang, omdat je zo voorkomt dat eventuele verkleuringen van de ondergrond zichtbaar zijn. Voor een goed resultaat strijk je de muren altijd een dag van tevoren voor. Dan is de wand goed droog als je gaat behangen en gaan de twee substanties (lijm en voorstrijk) niet mengen. 

Zowel de juiste voorstrijk als behanglijm zijn verkrijgbaar bij een Decokay vestiging bij jou in de buurt. Ook kan je hier geadviseerd worden over hoe je de muur verder het beste kunt voorbehandelen voor je gaat behangen. Na het voorstrijken moet de muur zeker acht uur drogen voor je kunt gaan behangen. 
 

Deel dit artikel

Weten welke voorstrijk je nodig hebt voor jouw behang?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay