tips_voor_schilderen_van_deuren_buiten2018050315330720180713092253.webp

Tips voor schilderen van de voordeur

Een nieuwe kleur op de deur kan het uiterlijk van je huis enorm veranderen. Daarnaast is het nodig schilderwerk regelmatig bij te werken om het hout in goede staat te houden.

Jouw voordeur pimpen?

Ga eens voor een mooie hoogglans!

STEL EEN VRAAG

De voordeur is de eerste indruk van je woning. En een eerste indruk doe je binnen niet meer over... Het is daarom verstandig om de voordeur goed te onderhouden. Maar je kunt er ook heel goed een 'verrassende entree' mee maken.

Veel mensen hebben nog een traditionele houten voordeur. Net als bij ander buitenschilderwerk, zijn deuren ook onderhevig aan de invloed van weersomstandigheden. Gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige producten en een goede afwerking is dus essentieel.

Veel voordeuren hebben een kleur die afsteekt ten opzichte van het steen van het huis. Maar je kunt ook eens gek doen en voor een andere kleur kiezen. Daarmee verander je de uitstraling van het huis compleet.

Hoe pak je het opknappen van de voordeur aan?
Het makkelijkste is om de deurbel, klinken en brievenbus los te schroeven. Dan krijg je een mooi strak resultaat. Verf mee met de houtnerf en gebruik lange, verticale banen bij het schilderen. Een hoogglans lak zorgt vaak voor een hardere bescherming tegen het weer. Hoe hoger de glans, hoe beter de duurzaamheid. Is je deur nog mooi strak qua ondergrond, dan is dit de beste optie voor zowel duurzaamheid als uiterlijk.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay