STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Heb je een schuur of andere ruimte waar een betonnen vloer ligt die je wilt opleuken? Een likje verf kan de ruimte enorm opknappen. 

Een betonnen vloer schilderen 

Een betonnen vloer schilderen 

Is de betonvloer nieuw gestort? Let dan vooral heel goed op dat de vloer écht 100% droog is! Dit is de meest gemaakte fout. Reken voor iedere centimeter dikte op een week droogtijd. Testen gaat makkelijk: leg plastic op de vloer en kijk na twee dagen of je condensvorming ziet. Zo nee; dan kun je aan de slag.

Start bij een oudere vloer indien nodig met het repareren van kapotte delen. Putten en losse delen kun je vullen met speciale vloervuller. Als het barsten of scheuren betreft kun je beter betonkit gebruiken, dat ‘werkt’ minder. Als de vloer al eerder geverfd is moet hij eerst geschuurd worden. Uiteraard moet de vloer altijd stof- en vetvrij zijn voordat je kunt beginnen.

De belangrijkste afweging die je moet maken is wat de belasting en het gebruik van de vloer is. Gaat het bijvoorbeeld om de vloer in de garage, dan is sprake van een zware belasting. In dat geval moet altijd een primer gebruikt worden onder de verf, zodat de verflaag beter hecht. 

Maar ook moet je bij intensief gebruik een andere verfsoort gebruiken. ‘Sterke’ verf voor betonvloeren heb je zowel in watergedragen varianten als in alkyd (terpentine basis). De slijtvaste verven bevatten epoxy (tweecomponentenverf) of polyurethaan hars (waterbasis). Duurzame en bestendige verf, is tegenwoordig dus prima verkrijgbaar in een milieubewuste variant. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
    Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
  • Jouw muur, jouw canvas
    Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
  • Primer en grondverf, wat is het verschil?
    Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP