horren20170809131110.webp

Wat zijn horren?

Horren bieden een makkelijke en stijlvolle oplossing om insecten en andere diertjes buitenshuis te houden, en tegelijk voldoende te ventileren.

Last van muggen?

In de showroom laten we je graag alle horren zien

MAAK EEN AFSPRAAK

Door een hor voor een raam of deur te plaatsen, kan een ruimte op warme dagen toch goed luchten zonder dat er beestjes naar binnen vliegen of. Tegenwoordig heb je zelfs horrengaas dat ook pollen tegenhoudt. Goed nieuws voor mensen met hooikoorts!

Voor werkelijk alle soorten ramen zijn horren te vinden, van dakraam tot kiep-/kantelramen en deuren. Je kunt kiezen voor een vaste hor, een handige permanente oplossing, of een tijdelijke hor, die je 's zomers plaatst. Of wat dacht je van volledig elektrisch bedienbare rolhorren?

Daarnaast is er een breed aanbod qua soorten en uiterlijk van de hor, zoals de rolhor, voorzethor, inzethor, rolhordeur of plisséhordeur. Een hor moet natuurlijk niet alleen goed functioneren en aansluiten, maar ook in je interieur passen. Deze horren zijn daarom naast hun gevarieerde stijl, ook nog verkrijgbaar in verschillende gaaskleuren.

Omdat er zoveel keuze is, kun je het beste langskomen bij een Decokay filiaal bij jou in de buurt, zodat je met eigen ogen kunt zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van horren vandaag de dag. De ontwikkelingen hebben bepaald niet stilgestaan. 

Deel dit artikel

Last van muggen?

In de showroom laten we je graag alle horren zien

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay