ton_sur_ton_interieur20230501110414.webp

Hoe pas je ton-sur-ton toe in je interieur?

Wil je jouw interieur een harmonieuze en rustgevende uitstraling geven? Dan is er een techniek die je daarbij kan helpen: ton-sur-ton. Hiermee creëer je diepte en dimensie in jouw ruimte, zonder dat het druk of overweldigend aanvoelt. Lees verder voor meer informatie over deze stijlvolle techniek!

Benieuwd hoe jij ton sur ton kunt toepassen?

Kom langs in de winkel

MAAK EEN AFSPRAAK

Met ton-sur-ton geef je jouw interieur een rustgevende uitstraling. Deze techniek, afgeleid van het Franse woord voor ‘toon op toon’, houdt in dat je dezelfde kleur in verschillende tinten gebruikt om diepte en dimensie te creëren in een ruimte.

Het toepassen van ton-sur-ton in je interieur begint met het kiezen van de juiste kleur. Kies een kleur die je mooi vindt en die past bij de sfeer die je wilt creëren. Een goede tip is om te werken met verschillende tinten van dezelfde kleur, zoals lichtblauw, middenblauw en donkerblauw, om een gevoel van diepte te creëren.

Je kunt ton-sur-ton op verschillende manieren toepassen in je interieur. Een van de meest populaire manieren is door gebruik te maken van verschillende texturen. Gebruik bijvoorbeeld een fluwelen bank in een lichtere tint dan de muur, met kussens in dezelfde kleur maar met verschillende texturen. Of kies voor gordijnen in dezelfde kleur als de muur, maar met een patroon of textuur.

Een andere manier om ton-sur-ton toe te passen is door het gebruik van accessoires en decoratie. Kies bijvoorbeeld voor kussens, vazen, lampen en andere decoratieve items in verschillende tinten van dezelfde kleur. Dit geeft je interieur een samenhangende en gecoördineerde uitstraling.

Het is belangrijk om niet te overdrijven met ton-sur-ton. Gebruik het met mate en combineer het met andere kleuren en texturen om je interieur interessant en levendig te houden.

Deel dit artikel

Meer weten over ton sur ton?

Onze specialisten staan voor je klaar

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay