​trap_bekleden_met_vloerbedekking20181203165237.webp

​Trap bekleden met tapijt

Het stofferen van de trap is terug van weggeweest! Met zachte vloerbedekking zoals tapijt heb je minder geluidshinder, en het is aangenaam aan de voeten.

Zachte voetjes op de trap?

Laat je trap bekleden

MAAK EEN AFSPRAAK

Door de vele mogelijkheden, de geluiddempende werking en de terugkeer van warme en zachte materialen, wordt steeds vaker weer gekozen voor tapijt op de trap. Een gestoffeerde trap met zachte vloerbedekking was niet voor niets vroeger ook erg populair vanwege zijn voor de hand liggende voordelen. Heb je kinderen en buren... dan is een gestoffeerde trap toch echt nog steeds de meest buurvriendelijke oplossing. 

Een gestoffeerde trap maakt vrijwel geen geluid bij het belopen, voelt zacht en warm aan, en is de ideale oplossing om beschadigde of oude traptreden te camoufleren. Heb je bijvoorbeeld te maken met oude lijmresten die verwijderd moeten worden? Bovendien is er veel keuze in typen bekleding om van elke trap een uniek exemplaar te maken. Ook in uitvoering heb je twee keuzes: helemaal bekleden, of in de vorm van een traploper. Zo'n traploper is helemaal niet oubollig, maar geeft een chique en stijlvolle uitstraling die helemaal past binnen de huidige trends. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay