STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De kleur van het jaar 2023 die Sigma koos, is zacht en rustig maar spreekt daardoor bepaald niet minder tot de verbeelding. Het is het ideale midden tussen blauw en groen. Doe inspiratie op met deze intrigerend diepe kleur!

De Sigma kleur van het jaar 2023 is betoverend!

De Sigma kleur van het jaar 2023 is betoverend!

Het vinden van de ideale kleur, voor op de wand of op de deur, is iets dat veel uitzoekwerk en bezinning kost. Je moet er tenslotte weer een tijdje tegenaan kijken.

Het moet liefst niet te uitgesproken zijn, zodat het na korte tijd alweer gedateerd oogt. Maar wel karakter hebben, zodat je interieur dat luxe gevoel krijgt van doordacht, hedendaags design.

De kleur van het jaar 2023 van Sigma is wat dat betreft een zorgvuldig gekozen middenweg, die nét dat aparte heeft, en toch de nodige 'blend in' kwaliteiten.

Het is een zacht groen-grijs-blauw, dat onmiddellijk een aantal prettige associaties oproept. Denk aan diepe zeewateren of mistige bergnevel. Daarbovenop is het een kleur die echt een trendgevoel geeft. Hij heeft karakter. Juist dat laatste zorgt ervoor dat hij niet gaat overheersen. De laatste trend is kleur bekennen op deuren en kozijnen (in dezelfde kleur). Dat gaat perfect met deze rustige, jade en smaragd-achtige mengkleur.

Ook het combineren met andere kleuren is door de opbouw van deze diepe kleur goed mogelijk. Kleuren die het midden houden tussen twee kleuren, hebben de neiging zich makkelijk te voegen naar andere kleuren.

Ook buiten doet Vining Ivy het heel goed, terwijl de keuze daar meestal vrij beperkt is. Teveel kleur buiten kan storend werken, en te weinig geeft het ‘dertien in een dozijn’-effect. Door de toevoeging van grijs aan dit groen-blauw, wordt hij wat gedempt, en door de bicolor krijgt hij dat diepzinnige, dat tot de verbeelding spreekt.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP