sigma_2021_trendkleur20200924140431.webp

Sigma Kleur van het Jaar 2021: Transcend

Dé kleur van het jaar wordt meestal solitair gepresenteerd. Het is dan ook best uniek te noemen dat Transcend, de kleur van het jaar 2021 van Sigma, niet op zichzelf staand gelanceerd wordt, maar in combinatie met drie kleurenpaletten. 

Op zoek naar 'jouw' kleur?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

De kleurpaletten hebben als basis één kleur, namelijk Transcend. Hij overstijgt inderdaad het één en ander. Deze kleur is een ultieme basiskleur. Combineer hem met een oud roze en zacht blauw, en je wilt meteen je kopje thee erbij pakken en een boek. Voeg er wat aubergine en mosgroen aan toe, en daar is je vintage look. Combineer met aquamarijn en violet en de perfecte surfer drifter ambiance is geboren.

Zo heten de paletten: Be Well, Be True en Be Wild… Wat je ook wil zijn; het grappige is dat wat je aanspreekt qua kleur, waarschijnlijk ook aansluit op die gekozen gemoedstoestanden! Check hier jouw persoonlijke ‘kleurgevoel’.

Be Well: Transcend - Light Cherry Parade - Misty Aqua. 
Je gewoon goed voelen… fris, fruitig en zorgeloos zonder al teveel poespas. Waarschijnlijk heb jij een Scandinavische, of lichte, moderne woonstijl als dit palet je aanspreekt. 

Be True: Transcend - Enchanting Eggplant - Boulder Lichen.  
Als dit palet tot jouw verbeelding spreekt, dan heb je vast en zeker veel natuurlijke materialen in huis zoals hout en rieten manden, en zijn jouw meubels authentiek en/of Oosters. Vintage is jouw ding.

Be Wild: Transcend - Sky Palace - Diving Trip. 
Van jou mag het wel een beetje knallen. Je bent sportief, een buitenmens, houdt van water en reizen en je woonstijl is een mix van stijlen. Wat jij leuk vindt komt er gewoon in! Je woonstijl laat zich het beste omschrijven als Urban, of stads.
 

Deel dit artikel

Op zoek naar 'jouw' kleur?

Neem een foto mee naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay