vacuum_cleaner_268162_960_72020190925114806.webp

PVC vloer onderhouden en schoonmaken

Iedereen laat wel eens wat vallen op de vloer. Daarnaast komt er altijd stof en vuil op de vloer. Een PVC vloer is onderhoudsvriendelijk wat dat betreft.

Om op de PVC vloer zo min mogelijk schade aan te brengen, zijn er een aantal tips om een PVC vloer goed te onderhouden en schoon te maken. 

Allereerst is het belangrijk om regelmatig de vloer te stofzuigen of vegen. Hierdoor vermijd je dat vuil op de vloer gaat schuren en er krassen op komen. De tweede tip is om een reinigingsmiddel te gebruiken dat speciaal gemaakt is voor PVC vloeren. Dit middel is door de juiste samenstelling van werkzame stoffen perfect om vlekken en vuil te verwijderen. De derde tip is om een stofwisser aan te schaffen. De stofwisser zorgt ervoor dat de vloer niet, zoals bij een dweil, al te nat wordt. Er zit namelijk een spray functie in de stofwisser die zorgt voor de juiste hoeveelheid vocht.

Als laatste is het belangrijk om vlekken en vuil meteen schoon te maken. Vuil trekt namelijk snel in een vloer, daarom is het belangrijk dat je snel handelt en het direct schoonmaakt.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay