STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Ramen met speciale vormen hebben uiteraard ook raambekleding nodig. Welke keuzemogelijkheden zijn er?

Kan ik passende raambekleding krijgen voor ramen met een speciale vorm?

Kan ik passende raambekleding krijgen voor ramen met een speciale vorm?

Ronde ramen, halfronde ramen, ramen met ongebruikelijke hoeken; ook bij deze afwijkende raamvormen is het fijn om de lichtinval te kunnen regelen.

Shutters
Een ideale oplossing voor dergelijke ramen zijn shutters. Shutters zijn vooral geschikt omdat ze gebouwd worden met een raamwerk. Dit raamwerk kan in uiteenlopende vormen gemaakt worden. Vervolgens kunnen deze op maat gemaakte shutters ín het kozijn gehangen worden, of tegen het raam aan worden gezet. Het voordeel van shutters is dat de originele karakteristieken van het raam behouden blijven.

Duette- of plisségordijn
Een ander veelgebruikt product voor afwijkende ramen, is een duette of een plisségordijn. In de collectieboeken bij Decokay kun je precies zien wat er allemaal mogelijk is. Bij schuine ramen, de zogeheten slope, kun je zelfs ook kiezen voor verticale lamellen. De rail wordt dan schuin geplaatst en de lamellen worden exact op hoogte gemaakt. Je kunt de lamellen uiteraard dan nog steeds goed bedienen. 

Gordijnen
Een gordijn is voor een afwijkend raam qua vorm ook een mooie oplossing, er zijn allerlei vormen waar je met een mooie stof een prachtig gordijn voor kunt laten maken. Let hierbij wel op dat de bediening van de gordijnen een uitdaging kan worden. Hiermee moet je dus vooraf rekening houden en bepalen wat de precieze behoefte is. Deskundig advies is daarbij de beste keuze. 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.
 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP