STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Hoe kies je de mooiste en beste raambekleding?

Hoe kies ik de juiste raambekleding?

Hoe kies ik de juiste raambekleding?

Het kan lastig zijn om een keuze te maken voor raambekleding. Soms wil je een ruimte echt een nieuwe look geven. Vaak ook wil je slechts één raampartij vervangen omdat dit toevallig zo uitkomt. Wat kies je dan, wat past bij elkaar, wat past bij de overige elementen in je interieur?

Bij de Decokay bij jou in de buurt krijg je advies over producten die aansluiten bij al je wensen. Zij kunnen breed adviseren. Zo hebben ze voorbeelden van alle mogelijkheden en zijn erop gericht om voor jou de leukste combinaties te maken. De kracht ligt juist bij het persoonlijke advies. Je krijgt een oplossing die voor jou geschikt is, omdat jouw wensen gehoord worden en gecombineerd worden met jarenlange expertise. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de lamellen ook te wassen zijn, geef dit dan aan. Er zijn namelijk ook wasmachinebestendige varianten.

Daarnaast zijn er eindeloos veel stalen van de voorgestelde producten om mee naar huis te nemen. En we weten allemaal dat een plaatje op internet echt totaal anders is dan een stof in je hand voelen en deze in daglicht en kunstlicht kunnen bekijken. Zo kun je dus in je eigen omgeving een goede keuze maken en de materialen vergelijken met de kleur van de wand, bank etc. Kleur is tenslotte een samenspel van licht en het maken van de juiste combinaties. 

Heb je je oog op een specifieke lamel laten vallen? Dan kan er direct een prijsopgave voor je gemaakt worden zodat je weet waar je aan toe bent, en ook deze factor mee kunt wegen in de definitieve keuze.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.
 • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
  Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 
 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP