witte_horizontale_jaloezieen_in_slaapkamer_bed20200220144326.webp

Hoe kies ik de juiste raambekleding?

Hoe kies je de mooiste en beste raambekleding?

Het kan lastig zijn om een keuze te maken voor raambekleding. Soms wil je een ruimte echt een nieuwe look geven. Vaak ook wil je slechts één raampartij vervangen omdat dit toevallig zo uitkomt. Wat kies je dan, wat past bij elkaar, wat past bij de overige elementen in je interieur?

Bij de Decokay bij jou in de buurt krijg je advies over producten die aansluiten bij al je wensen. Zij kunnen breed adviseren. Zo hebben ze voorbeelden van alle mogelijkheden en zijn erop gericht om voor jou de leukste combinaties te maken. De kracht ligt juist bij het persoonlijke advies. Je krijgt een oplossing die voor jou geschikt is, omdat jouw wensen gehoord worden en gecombineerd worden met jarenlange expertise. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de lamellen ook te wassen zijn, geef dit dan aan. Er zijn namelijk ook wasmachinebestendige varianten.

Daarnaast zijn er eindeloos veel stalen van de voorgestelde producten om mee naar huis te nemen. En we weten allemaal dat een plaatje op internet echt totaal anders is dan een stof in je hand voelen en deze in daglicht en kunstlicht kunnen bekijken. Zo kun je dus in je eigen omgeving een goede keuze maken en de materialen vergelijken met de kleur van de wand, bank etc. Kleur is tenslotte een samenspel van licht en het maken van de juiste combinaties. 

Heb je je oog op een specifieke lamel laten vallen? Dan kan er direct een prijsopgave voor je gemaakt worden zodat je weet waar je aan toe bent, en ook deze factor mee kunt wegen in de definitieve keuze.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay