wat_is_een_behangpaneel20190307101948.webp

Wat is een behangpaneel?

Een behangpaneel is een op maat gezaagd houten paneel waarop een behangprint gelijmd wordt. Met een behangpaneel kun je eenvoudiger eens wisselen van printje, dan wanneer je een hele muur behangt. Bovendien is het handig als roomdivider, decoratie of bijzonder wandschilderij.

Meer weten over het maken van een behangpaneel?

We laten je graag wat voorbeelden zien

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je kleur geven aan je interieur met behang, maar wil je niet een complete wand behangen? Dan kan een wandpaneel met behang uitkomst bieden. Er zijn kant-en-klare behangpanelen te koop, om als het ware een kunstwerk of schilderij uitstraling te creëren. Maar je kunt ook kiezen voor ander 'los' behang, dat je zelf in stroken op het paneel lijmt.

Het mooie is dat je het paneel aan beide kanten met een ander dessin kunt  behangen, waardoor je in een handomdraai een andere interieurstijl bewerkstelligt. Zo'n paneel kan dienst doen als roomdivider, wandschilderij of lambrisering. En ben je na een tijd uitgekeken op het printje, dan plak je er gewoon weer een andere op. Het paneel kun je desgewenst omlijsten, zodat het een echt schilderij wordt. Tip: ga met de seizoenen mee en kies voor elk seizoen een bijpassend behang. Zo heb je vier keer per jaar een andere look.

Deel dit artikel

Meer weten over het maken van een behangpaneel?

We laten je graag wat voorbeelden zien

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay