STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een laminaatvloer moet je regelmatig reinigen. Zo kun je de levensduur verlengen en zorg je dat de kwaliteit blijft behouden.

Hoe reinig je een laminaatvloer?

Hoe reinig je een laminaatvloer?

Het onderhouden en verzorgen van laminaat is niet ingewikkeld. Het belangrijkste is dat je de vloer regelmatig reinigt. Bij een juiste verzorging gaat het laminaat niet alleen langer mee, ook de kwaliteit blijft zichtbaar behouden.

Droog schoonmaken
Je kunt een laminaatvloer zonder problemen reinigen met een bezem, 'swiffer' of stofzuiger. Dit 'droog' schoonmaken kan dagelijks worden gedaan. Zeker wanneer je dieren of kinderen hebt en er veel zand en ander vuil naar binnen wordt gelopen, draagt dagelijks droogreinigen bij aan een langere levensduur.

Vochtig schoonmaken
Voor het behoud van kwaliteit en het verlengen van de levensduur is het aan te raden om eenmaal per twee weken het laminaat vochtig te reinigen. Dit kun je eenvoudig doen met een dweil. Wring de dweil goed uit, tot hij een beetje vochtig is. Voeg een beetje laminaatreiniger van goede kwaliteit toe aan het dweilwater. Maak de vloer eerst droog schoon en stof/zandvrij voordat je de vloer nat gaat reinigen.

Het is af te raden om laminaat te reinigen met een stoomreiniger. Hierdoor kan er hete stoom tussen de naden van het laminaat komen, waardoor de onderkant van de vloer vochtig wordt. De kans bestaat dat het laminaat daardoor gaat uitzetten. Ook allesreiniger en groene zeep kun je beter niet gebruiken, omdat de vloer daardoor een doffe uitstraling kan krijgen.

Doffe vlekken verwijderen
Het kan zijn dat je laminaat op den duur doffe vlekken krijgt. Je kunt dan het beste ammoniak gebruiken om deze vlekken te verwijderen. Let er wel op dat je niet teveel gebruikt en maak de vlekken voorzichtig schoon.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
    Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
  • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
    Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
  • Extra grote houten planken… van vinyl
    Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP