hoe_onderhoud_ik_laminaat20181004161511.webp

Hoe onderhoud ik laminaat?

Laminaat is een product dat gemakkelijk onderhouden kan worden. Voor de levensduur van het laminaat is het belangrijk dat dit ook goed gedaan wordt.

Heeft je laminaatvloer wat meer nodig?

Geef hem een onderhoudsbeurt

STEL EEN VRAAG

Door de kwaliteit en samenstelling van laminaat, met onder meer een harde toplaag, is schoonmaken - en schoon houden - eigenlijk heel makkelijk. Je hoeft alleen maar regelmatig te stofzuigen en te dweilen (met een sopje mag).

Voor periodiek onderhoud kun je een goed product kopen bij een Decokay winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren je graag over welk middel voor jouw laminaat het beste geschikt is.

Laminaat mag niet té nat worden
Door regelmatig goed te reinigen, verleng je de levensduur van je vloer. Laminaat is erg gevoelig voor vocht. Wanneer de vloer te vochtig wordt, komt het water tussen de naden, waardoor het laminaat kan gaan uitzetten. (En dan is je mooie vloer verpest.) Dweil daarom altijd met een goed uitgeknepen dweil (je hebt tegenwoordig ook katoenen moppen) en wees alert. Valt onverhoopt de emmer om, dan moet je direct handelen. Zorg ervoor dat je de schade beperkt, en maak de vloer zo snel mogelijk weer goed droog. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay