welke_stof_kies_ik_voor_mijn_lamellen20190430092927.webp

Welk materiaal kies ik voor mijn lamellen?

Lamellen zijn er in verschillende materialen. Denk goed na over waar je de lamellen wilt gaan gebruiken, en welke uitstraling je wilt creëren.

Het materiaal waarvan de verticale lamellen gemaakt zijn, heeft invloed op de sfeer die je wilt creëren in het interieur maar is ook bepalend voor de functionaliteit. Er zijn lamellen die van aluminium zijn gemaakt (modern en strak) of van kunststof. Maar er is ook een variant in textiel (trendy en goed aan te passen aan overig meubilair).

Stoffen of textielen lamellen geven een warme en rijke uitstraling aan de woning, maar zijn minder geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Aluminium lamellen hebben juist een strakker uiterlijk en zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Tot slot zijn kunststof lamellen multifunctioneel omdat ze lang mee gaan.

Daarnaast is er nog een flink aantal modellen gordijnen gordijnen met het uiterlijk van lamellen. Vraag bij jouw Decokay in de buurt naar alle soorten raambekleding die op lamellen lijken en je zult versteld staan van wat er mogelijk is. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay