lamellen_voor_grote_raampartijen20181010165759.webp

Lamellen voor grote raampartijen

Voor grote ramen, zoals bij kantoren, is het soms lastig om de juiste raambekleding te kiezen. Lamellen kunnen de oplossing zijn.

Wanneer sprake is van grote glazen raampartijen, zoals bij kantoren, maar ook in lofts en veel nieuwbouwwoningen, kan het prettig zijn om het fraaie binnenkomend zonlicht af en toe ook af te schermen. Ook privacy speelt mee om ondanks een wijds uitzicht toch te kiezen voor kamerbrede raambekleding. 

Verticale lamellen geven voor dit soort ramen een strakke uitstraling en een perfecte licht- en privacyregeling, al naar gelang de behoefte.

Deze raamdecoratie heeft een enorme groeispurt doorgemaak. Verticale lamellen lijken in niets meer op wat je je misschien herinnert van vroeger. Vandaag de dag zijn ze vaak (zichtbaar, of onzichtbaar) weggewerkt in stof, waardoor ze een veel zachtere en chique uitstraling krijgen. Daar waar lamellen vroeger standaard wit waren, zijn ze nu ook in veel modekleuren verkrijgbaar. 

Lamellen kunnen bedekt zijn met een laagje stof, maar ze kunnen ook heel fraai weggewerkt zijn in loshangende stof, waardoor je het effect van gordijnen krijgt, maar het voordeel van lamellen hebt. 

Verticale lamellen zijn verkrijgbaar in aluminium, textiel en kunststof. Met verschillende stoffen en kleuren kan er een lamel gekozen worden die perfect past bij de uitstraling die je wilt creëren. Daarnaast zijn deze lamellen ook in verschillende breedtes verkrijgbaar 52, 70, 89 en soms zelfs 125 mm..

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay