kinderbehang_eijffinger_mini_me20200129174432.webp

Wat is kinderbehang?

Ben je bezig met het inrichten van de kinderkamer? Dan moet deze natuurlijk zo goed mogelijk passen bij jouw kind. Kinderbehang speelt precies in op de belevingswereld van jouw kind. Voor iedere leeftijd verschilt dat natuurlijk. Kinderbehang wordt speciaal ontwikkeld om de juiste sfeer te creëren die past bij de leeftijd en passies van jouw oogappel.

Wil je de kinderkamer een make-over geven?

Kom in alle rust door onze honderden stalenboeken bladeren!

MAAK EEN AFSPRAAK

Met kinderbehang creëer je in een handomdraai de perfecte kinderkamer. Eén wand kan de hele kamer al omtoveren. Maar wat kies je? Wellicht is je zoon of dochter al wat ouder en gaan jullie samen nieuw behang voor de kinderkamer uitkiezen. Er is natuurlijk niets mooiers dan je nieuwe droomkamer zelf uitzoeken als kind. 

Of misschien wil je de babykamer helemaal traditioneel meisjes roze of jongens blauw. Zelfs dat kan tegenwoordig met meer dan een effen kleurtje op de wand. Met confetti, bellenblaas bubbels, zeemeerminnen en nog veel meer...

Kinderbehang is tegenwoordig ‘uit de kinderschoenen’ gegroeid. Complete murals met een oerwoud met slingerende apen, of een sprookjesbos waarin dierenvriendjes op reis gaan. Of wat dacht je van raceauto's voor je coureur in spé, het zonnestelsel voor je aspirant astronaut, of dinosaurussen voor je archeoloog in de dop?

Vooral met murals of fotobehang behaal je maximaal effect. Dat kan zelfs met je eigen afbeelding, om de kinderkamer optimaal te personaliseren. Met die ene foto van de vakantie die ze nooit zullen vergeten bijvoorbeeld.

Kwaliteits kinderbehang (vinylbehang) collecties hebben vaak een lijn waarin een thema wordt doorgevoerd. Daarin zijn dan accessoires, meubels en bijpassend effen (uni) behang verwerkt. Zo bereik je dus maximaal effect.

Als je overweegt om kinderbehang aan te schaffen, dan kan je een afspraak maken bij Decokay om samen met een styliste een compleet nieuwe, eigen stijl voor je kinderkamer te bedenken.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay