STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


PVC is trendy vanwege de multifunctionele toepassing, de mooie prijs en karaktervolle uitstraling. Je kunt het in veel uitvoeringen kopen, alle zeer geschikt voor vochtige  ruimtes.

PVC-vloeren voor vochtige ruimtes

PVC-vloeren voor vochtige ruimtes

PVC wordt meestal geleverd in kliksystemen (tegels in tegelvorm, houtlook in losse planken) maar is ook verkrijgbaar in brede stroken plak-PVC. Het voordeel van plak-PVC is dat het zonder naden gelegd wordt en dus beter bestand is tegen water. Alle varianten zijn verkrijgbaar in houtdessins tot marmeren tegels of betonlook. Maar kan het ook echt goed tegen water? Het antwoord daarop is ja! Het oppervlak is van een zeer hard kunststof waarin geen water doordringt.
 
PVC-vloeren kunnen gewoon nat worden zonder dat dit direct problemen geeft. Het materiaal kan tegen tijdelijke stoom, vocht en damp. Toepassing in toilet, keuken en zelfs badkamer is dus goed mogelijk. Zijn er situaties te bedenken waarbij je toch beter voor een ander materiaal kunt kiezen? Jazeker, als de vloer langer onder water zou staan, denk hierbij bijvoorbeeld aan de douchecel zelf. Er kan dan namelijk vocht onder de vloer komen, doordat deze aan de randen onder de voegen en plinten van de vloer binnen kan dringen.
 
Als je kiest voor PVC in een natte ruimte als de badkamer, verdiep je dan in de mogelijkheden om het maximaal waterbestendig te leggen. In ‘gewone’, relatief droge ruimtes, is een PVC-vloer prima zwevend te leggen. Maar in natte ruimtes is het advies om een goede coating op de ondergrond aan te brengen en de vloer te verlijmen. De manier waarop de vloer gelegd wordt kan namelijk veel bijdragen aan het drooghouden van de vloer. Maar linksom of rechtsom, PVC vloeren kunnen met de juiste toepassing echt tegen een (water)stootje. 


 

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP