stijlen2017080912592120180713092202.webp

Hoe kan ik jaloezieën persoonlijk stylen in mijn woning?

Jaloezieën of lamellen zijn er in dermate veel variaties dat het bijna een persoonlijk gestyled product is geworden. Je kunt variëren met kleur, materiaal, lamelbreedte, ladderkoord of ladderband.

Houten jaloezieën worden door middel van een ladderband of ladderkoord bij elkaar gehouden. Het is gebruikelijk dat dit band qua kleur is afgestemd op de kleur van de jaloezie. Dit geeft een rustige en strakke uitstraling. Maar het kan ook heel leuk zijn om juist een afwijkende kleur ladderband of -koord te kiezen. Daarmee springen de jaloezieën nog meer in het oog en kunnen desgewenst bewust matchen met met andere kleuren in het interieur.

Nog een optie is om jaloezieën te combineren met gordijnen. Dit kan zowel een speels effect opleveren als een strak en rustig effect. Dat is afhankelijk van hoe stoffen en kleuren met elkaar gecombineerd worden en of deze elkaar aanvullen, of contrasteren. Wil je echt helemaal je eigen schwung aan de jaloezie geven, dan heb je zelfs de mogelijkheid om meerdere kleuren lamellen te gebruiken. Zo maak je echt een statement met je lamellen en heb je een unieke raampartij volledig op jouw smaak afgestemd. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay