STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Gordijnvoeringen zijn er, net als gordijnstoffen, in veel soorten en maten. Niet elk soort voering geeft hetzelfde effect. Een stof die speciaal ontwikkeld is voor isolatie, biedt vaak meerdere voordelen ineen.

Helpt gordijnvoering tegen kou of warmte?

Helpt gordijnvoering tegen kou of warmte?

Twee lagen stof houden meer warmte tegen dan één. Ondanks dat je momenteel in het gordijnstoffen aanbod veel multifunctionele varianten ziet opduiken, is het aloude principe van dubbellaags nog altijd de meest efficiënte oplossing. Dit heeft alles te maken met het vasthouden van lucht tussen lagen. 

Er kan nóg meer winst behaald worden door ook nog eens te kiezen voor een speciaal soort isolerende voering. Vaak wordt hier een zogenoemde molton voering voor gebruikt.

Niet iedereen is bekend met de vele mogelijkheden om kou (en warmte) buiten te houden door voor een goede gordijnvoering te kiezen. Wanneer je dus gewoon je favoriete stof kiest, kun je met de afwerking de extra’s toevoegen.

Veel verduisterende stoffen hebben een soort aluminium coating, die niet alleen het zonlicht buiten sluit, maar ook de warmte heel goed isoleert. Zeker wanneer je nog enkel glas ramen hebt kan dit enorm voordeel opleveren. Maar ook al heb je al dubbel glas, dan nog helpen alle kleine beetjes…

Een speciale thermo-voering heeft bovendien meerdere voordelen. Veel isolerende stoffen zijn namelijk tegelijkertijd ook blinderend. Daarnaast zorgt een voering voor optimaal behoud van de kleur van je gordijnen. Want ongeacht de kleurechtheid van stoffen, de zon is een koperen ploert als het gaat om (kleur)stof. Of dat nu je gordijnen, meubels of kleden zijn.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Zoek je isolerende gordijnen?

We helpen je graag op weg!
MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Inbetween als elegante room divider
    Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
  • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
    Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
  • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
    Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP