hoe_maak_je_duettes_schoon20190904134836.webp

Hoe maak je dupligordijnen schoon?

Het is geen dagelijkse kost, het schoonmaken van dupligordijnen. Toch moet je er keer aan geloven. Wat kun je dan het beste doen?

Het is voldoende om de dupligordijnen regelmatig met een stoffer of plumeau af te stoffen. Gebruik je hiervoor liever een handstofzuiger? Zet deze dan op een lage stand, zodat de stof niet in de stofzuiger wordt gezogen.
Wanneer er vlekken op de stof zitten, neem je zo snel mogelijk de stof af met wat lauwwarm water en eventueel een beetje mild, niet synthetisch wasmiddel. Gebruik hiervoor een zachte schone spons. 

Zijn de dupligordijnen erg vies? Het is mogelijk om ze met de hand te wassen, als je een bad hebt waar ze in passen. Maar dat wordt zeker niet geadviseerd. Professioneel laten reinigen is dan een betere optie. Het advies vanuit de fabrikant is om dupligordijnen ultrasoon te laten reinigen. Een gespecialiseerd bedrijf demonteert de producten, reinigt ter plaatse in de vrachtwagen, om vervolgens de dupligordijnen weer terug te plaatsen. Neem bij twijfel altijd contact op met de winkel waar je de dupligordijnen hebt gekocht. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay