woonkamer_gordijn_styling2017040422212120180704170113.webp

Gordijnen voor woonkamer styling

Gordijnen worden niet voor niks ook wel raamdecoratie genoemd. Behalve dat ze lichtinval in de ruimte reguleren, zorgen ze ook voor veel sfeer in de ruimte.

Nieuwe gordijnen uitkiezen?

Kom alle stoffen stalen zien en voelen!

MAAK EEN AFSPRAAK

Gordijnen of raamdecoratie zijn onmisbaar voor elke ruimte. De woonkamer is een ruimte waar je helemaal jezelf moet kunnen zijn. Met de juiste raamdecoratie bepaal je zelf wanneer, en of er naar binnen gekeken kan worden. Ook hou je met goede raamdecoratie de kou of juist de zon buiten. En bovendien zorgt raamdecoratie voor een betere akoestiek in de ruimte. Het klinkt vanzelf minder hol met gordijnen voor het raam.  

De keuze in raamdecoratie is groot. Kies je voor gordijnen, inbetweens of vitrage? Of ga je voor een strakkere afwerking zoals horizontale jaloezieeën, dupligordijnen of plissés? Zelfs vouw- of rolgordijnen passen in het huidige woonbeeld. Welke decoratie je kiest is soms lastig. Ga hiervoor naar een speciaalzaak zoals Decokay. De adviseurs kunnen je precies vertellen wat in jouw woonsituatie trendy èn technisch haalbaar is.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay