zwarte_shutters_badkamer_decokay_design20210212103120.webp

Welke kleuren shutters zijn er?

Shutters zijn de perfecte vervolmaking van je interieur. Het geeft elk huis cachet, van vloer tot plafond, in alle ruimtes in huis; beter zelfs, want shutters doe je meestal niet voor een enkele raampartij. Juist die totale sfeerimpressie geeft dat hoogstaande design effect.

Heb je de knoop doorgehakt en worden het shutters?

Kom kijken naar de vele mogelijkheden qua kleur

MAAK EEN AFSPRAAK

Wanneer je gekozen hebt voor shutters in je woning, dan is dat een besluit waar je jaren plezier van hebt. Zo’n aanpassing doe je met zorg, zodat je de stijl in alle ruimtes kunt doorvoeren. Kleur speelt daarbij een belangrijke rol. 

Kleur is bepalend voor je interieur. Met zwarte shutters kun je goed de industriële-, maar zeker ook de klassieke of moderne uitstraling bewerkstelligen. Hetzelfde geldt voor wit. De omlijsting van het raamwerk op zich, voegt zich gemakkelijk in veel interieurstijlen.  

Toch blijven veel mensen aan de veilige - neutrale - kant. Als je echter weet dat shutters van Decokay Design in alle mogelijke kleuren leverbaar zijn, loont het zeker de moeite om je gedachten eens te laten gaan over het totale interieurplan. Misschien zelfs wel met een binnenhuisarchitect of stylist. Wetende dat je uit 188 RAL classic kleuren kunt kiezen, en maarliefst 1950 NCS (Natural Color System) kleuren, hoef je je niet te laten weerhouden door beperkingen op dat vlak. 

Is een dekkende kleur niet wat je zoekt, dan zijn er nog acht standaard beitskleuren. Maar als je een staal aanlevert, kan elke kleur daaraan gematcht worden. Let wel; dit geldt niet voor de kunststof shutters. Deze zijn om begrijpelijke redenen alleen in dekkende kleuren leverbaar. Als je overal dezelfde stijl wil doorvoeren, kun je het beste de overige shutters in huis ook in een dekkende kleur bestellen.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay