STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Shutters zijn de perfecte vervolmaking van je interieur. Het geeft elk huis cachet, van vloer tot plafond, in alle ruimtes in huis; beter zelfs, want shutters doe je meestal niet voor een enkele raampartij. Juist die totale sfeerimpressie geeft dat hoogstaande design effect.

Welke kleuren shutters zijn er?

Welke kleuren shutters zijn er?

Wanneer je gekozen hebt voor shutters in je woning, dan is dat een besluit waar je jaren plezier van hebt. Zo’n aanpassing doe je met zorg, zodat je de stijl in alle ruimtes kunt doorvoeren. Kleur speelt daarbij een belangrijke rol. 

Kleur is bepalend voor je interieur. Met zwarte shutters kun je goed de industriële-, maar zeker ook de klassieke of moderne uitstraling bewerkstelligen. Hetzelfde geldt voor wit. De omlijsting van het raamwerk op zich, voegt zich gemakkelijk in veel interieurstijlen.  

Toch blijven veel mensen aan de veilige - neutrale - kant. Als je echter weet dat shutters van Decokay Design in alle mogelijke kleuren leverbaar zijn, loont het zeker de moeite om je gedachten eens te laten gaan over het totale interieurplan. Misschien zelfs wel met een binnenhuisarchitect of stylist. Wetende dat je uit 188 RAL classic kleuren kunt kiezen, en maarliefst 1950 NCS (Natural Color System) kleuren, hoef je je niet te laten weerhouden door beperkingen op dat vlak. 

Is een dekkende kleur niet wat je zoekt, dan zijn er nog acht standaard beitskleuren. Maar als je een staal aanlevert, kan elke kleur daaraan gematcht worden. Let wel; dit geldt niet voor de kunststof shutters. Deze zijn om begrijpelijke redenen alleen in dekkende kleuren leverbaar. Als je overal dezelfde stijl wil doorvoeren, kun je het beste de overige shutters in huis ook in een dekkende kleur bestellen.

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Heb je de knoop doorgehakt en worden het shutters?

Kom kijken naar de vele mogelijkheden qua kleur
MAAK EEN AFSPRAAK

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

DECOKAY BLOGS

  • Harde raambekleding sfeerbepalend
    Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.
  • Welke raambekleding is jou op het lijf geschreven?
    Wat hang ik voor het raam? Goed doordacht interieur design wordt steeds belangrijker. Het aanbod neemt dan ook toe. Waar je vroeger de keuze had uit een drietal varianten (gordijnen, jaloezieën of duettes) sta je nu temidden van een keur aan raamdecoratie met alle mogelijke specs! 
  • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
    Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP