kleur_2021_pure_by_flexa_brave_ground20200819133308.webp

Flexa Kleur van het Jaar 2021: Brave Ground

‘De moed om verandering te omarmen’ is het overkoepelende thema dat Flexa dit jaar heeft gekozen voor de kleurentrends van 2021. Brave Ground is daarvan het subtiele resultaat.

Weten of de kleur van het jaar in jouw huis past?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Want, zo zeggen de internationale design- en kleurvisionairs van het Flexa ColorLab, wanneer onzekerheid een grotere rol in het leven speelt, zoek je houvast en troost in de eenvoudige dingen om je heen. Denk aan de veerkracht van de natuur en de vertrouwde omgeving van je huis.

Daarom is Brave Ground, een naturel en neutrale tint, tot kleur van het jaar uitgeroepen. Een krachtige, aardse tint die andere kleuren laat stralen en zorgt voor een solide basis. Door Brave Ground te combineren met één van de vier door Flexa samengestelde kleurpaletten, kun je verschillende sferen creëren.

Met warme neutrale grijzen en bruinen een gevoel van eenheid en harmonie (The Trust space), met rode en roze tinten een interieur dat pit en vitaliteit uitstraalt (The Expressive space), met gelen en okers voor positiviteit en balans in huis (The Timeless space) en met tinten uit de zee, de lucht en de aarde breng je buiten naar binnen (The Earth space).

Deel dit artikel

Weten of de kleur van het jaar in jouw huis past?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay