elektrisch_bedienbare_raambekleding20190903142549.webp

Elektrisch bedienbare raambekleding

Vanuit je luie stoel je raambekleding bedienen. Geen probleem. Tegenwoordig is alles mogelijk.

Het bestaat natuurlijk al langer: raambekleding met motor die niet op batterijen werkt, maar met een snoer en adapter naar het stopcontact (220 volt) gaat.

Maar de ontwikkelingen gaan razendsnel. Tegenwoordig kun je vanuit je luie stoel raamdecoratie bedienen wanneer je kiest voor elektrisch bedienbare rol- of vouwgordijnen, houten jaloezieën, plissés of dupligordijnen. Met een afstandsbediening bestuur je de gordijnen die voorzien zijn van een ingebouwde motor met oplaadbare accu. Dit zorgt niet alleen voor comfort maar ook voor gemak en veiligheid bij bijvoorbeeld lastig te bereiken gordijnen op hoogte of moeilijke hoekjes. 
Je kunt er ook voor kiezen de bediening via een wandbediening te laten verlopen. De wandbediening zit dan op één centrale plek in huis, zodat je van daaruit al je raambekleding kan openen of sluiten. 

Sommige raamdecoratie kan tevens bediend worden via een app, zoals onder andere bepaalde rolgordijnen, aluminium jaloezieën, plissés en dupligordijnen. Op die manier kun je de raamdecoratie bedienen als je niet thuis bent en eventueel vooraf programmeren door zogenaamde scènes in te stellen. Denk aan een ‘filmavond scene’ of ‘lezen scene’. Handig want zo kun je altijd de beste lichtregulering bewerkstelligen of de indruk wekken dat je tijdens afwezigheid wél thuis bent. 
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay