naamloos_620200106151858.webp

Behang, raambekleding en vloeren als basis voor een eetkamer

De eetkamer styling is erg belangrijk. Het is een ruimte in huis waar je dagelijks plezier aan beleeft. Hoe kom je tot de ideale match tussen vaste stijlelementen en losse?

De styling van een ruimte zoals de eetkamer, zit hem niet alleen in de keuze van het meubilair en de accessoires. De basiselementen zijn namelijk het belangrijkst. Denk aan: behang, de raambekleding en vloeren. Wat vind je nou echt mooi? En welke materialen en kleuren passen goed bij elkaar? Om dit inzichtelijk te krijgen kan een moodboard helpen. Deze kan je tegenwoordig online vinden, soms zelfs als app op je telefoon.

Een andere mogelijkheid is om met je plattegrond en een aantal goede foto's een keer naar een Decokay bij jou in de buurt te gaan. Daar zijn stylisten aanwezig die je direct kunnen helpen met het samenstellen van een goed basisplan. Begin in ieder geval bij de basis, dan vallen de overige (losse) elementen vanzelf op hun plek. Door een moodboard te gebruiken waarin je jouw smaak voor meubels en materialen laat terugkomen, krijg je beter grip op het geheel.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay