rolgordijnen_bruin_2_ramen_keuken_notenhout20200106152235.webp

Een keuken is tegenwoordig niet alleen maar om in te koken

De keuken verandert van plek om te koken naar plek om samen te zijn. Gelukkig kan het uitstekend samengaan tegenwoordig!

De keuken wordt een steeds belangrijkere plek in huis. Er vindt een duidelijke verschuiving plaats van praktische toepassing, naar gezellige ruimte om samen te zijn. De open keuken die deel uitmaakt van de woonkamer is dan ook in trek. Keukens worden groter, en mogen gezien worden!

Met slimme oplossingen maak je van je keuken zo’n trekpleister in je huis. Want het aspect 'functioneel' is uiteraard niet verdwenen met deze omwenteling. Denk aan de extra randvoorwaarden waarmee je in een (relatief) natte ruimte rekening moet houden: de vloer moet tegen een plasje water kunnen. PVC- of laminaat vloeren, maar zeker ook vinyl, zijn daarvoor uitermate geschikt.

Maar denk ook aan de muren en de raambekleding. Voor de muren heb je tegenwoordig afwasbare muurverf, die heel goed afneembaar is met water. Dit is zeer sterke verf, waarop vetspetters geen kwaad kunnen, je kunt hem gewoon afnemen met een vochtig doekje. 

Voor de raambekleding geldt; het is handig als deze op zijn minst afneembaar is, en anders in ieder geval wasbaar. Hou daar dus rekening mee in je keuze. Populaire producten voor in de keuken zijn (aluminium of houten) jaloezieën, vouwgordijnen, plisségordijnen en rolgordijnen. Keuze genoeg dus, je moet alleen van tevoren een afweging maken hoe direct de raambekleding in contact komt met verontreiniging uit de keuken.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay