in_welke_ruimtes_kun_je_duettes_als_raamdecoratie_gebruiken_badkamer20190904134704.webp

In welke ruimtes kun je dupligordijnen als raamdecoratie gebruiken? 

Ben je op zoek naar raambekleding voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer? Denk dan eens aan dupligordijnen. Mooi en praktisch!

Dupligordijnen hebben een kenmerkende honingraatstructuur die is opgebouwd uit twee lagen stof. Door deze dubbele textiellaag heeft het dupligordijn een isolerende en verduisterende werking en reduceert het geluiden uit de omgeving. Dupligordijnen kunnen worden uitgevoerd in veel verschillende kwaliteiten en kleuren textiel die meer of minder lichtdoorlatend is.
 
Dupligordijnen lenen zich voor elke ruimte in je huis. Laat je goed adviseren welke stof het beste past bij de ruimte. Zo heb je voor een vochtige ruimte wellicht een andere stof nodig (als je badkamer niet goed geventileerd is, is stof sowieso geen goed idee…).
En misschien wil je in de slaapkamer juist een verduisterende stof? Hiervoor is het dag- en nachtsysteem ideaal. Dit systeem is opgebouwd uit twee verschillende stoffen, van boven de verduisterende stof, die de ruimte extra donker maken als je gaat slapen en van onderen heb je een meer transparante stof voor een fijne licht doorlatendheid gedurende de dag.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay