STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuwe, mooie woonkleur in huis? Decokay brengt sinds enige tijd ook haar eigen woonkleur van het jaar uit. Een aantal bekende verfmerken doet dit al jaren.

Warmte en zachtheid met de woonkleur van het jaar 2023

Warmte en zachtheid met de woonkleur van het jaar 2023

Decokay heeft jarenlange ervaring met complete inrichtingen, niet alleen voor het likje verf op de wand, maar ook voor raambekleding, vloeren en behang, met zeker ook oog voor de belangrijkste trends van dat moment. Wij kijken daarom bij de keuze voor onze kleur van het jaar naar het grotere geheel.

Zo kwamen we uit op de kleur Warm Gold. Het is nét geen geel, maar ook geen goud, want hij heeft geen metallic glans. Een warme deken, dat omschrijft misschien wel het beste het gevoel dat je krijgt bij onze woonkleur van het jaar 2023.

Warm Gold heeft een romige associatie. Hij geeft je een zonnig, warm gevoel, zonder overdadig geel te worden. En dat maakt dat hij met gemak een hoofdrol in je huis kan spelen. Hij heeft bovendien een gevoeglijk karakter. Zo combineert hij  uitstekend met natuurlijke materialen zoals riet, rotan, bamboe en wol. Voeg daar veel natuurlijk groen aan toe en je oase van rust is geboren.

Ook andere kleuren zoals bruin, blauw of terracotta geven verrassende combinaties die meteen ook een mediterrane sfeer scheppen. Hiermee krijg je perfect het Spaanse finca gevoel.

Maar ook in een luxueus interieur misstaat deze kleur niet. Voeg gerust glimmend gouden-, zwarte- of witte accessoires toe. Al naar gelang jouw eigen woonstijl.

Met warm Gold in de hoofdrol voel je je geborgen. Wij wentelen ons dan ook graag een jaar lang in Warm Gold!

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP