STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Het serene grijsgroen van Olive Sprig, geeft innerlijke rust. Zowel geestelijk als lichamelijk welzijn, en een zekere mate van geborgenheid. We koesteren de hervonden balans, en treden weer naar buiten met ferme pas. 

Olive Sprig de helende Sigma kleur van het jaar 2022

Olive Sprig de helende Sigma kleur van het jaar 2022

Emotionele balans en ontluikende persoonlijke expressie spelen een grote rol in de keuze voor de kleur van het jaar Olive Sprig (PPG1125-4) van Sigma. Hoop, balans en een nieuw begin zijn dan ook drie kernwoorden. Deze worden gevat in een aantal kleurverhalen om de veelzijdige kracht van deze kleur te duiden. 

Invaluable staat voor de onschatbare waarde van zelfexpressie. Hier zie je meteen goed wat deze kleur doet met een warme aanvulling. Denk aan donker hout, messing elementen, en zelfs een vleugje Barokke invloeden. Bijpassende Sigma kleuren zijn bijvoorbeeld: Black Lily, Alpine Firs en Ancient Copper.

Introspective is daarentegen juist een rustig palet, dat de meditatieve zoektocht naar balans ondersteunt. Onder andere Scandinavisch wonen liefhebbers vinden hier hun kleur. Maar iedereen die van basic wonen houdt, of een rustige relax ruimte of slaapkamer wil creëren, vindt hier de ultieme match. Combineer met: Rose Souffle, Causeway, Silver Service  
of Pine Whisper.

In Inspired werkt Olive Sprig op de achtergrond als fundament voor een aantal warme en expressieve kleuren. De energie mag ervan af spatten. Dit palet straalt een herwonnen zelfverzekerdheid uit die zegt ‘ik mag er zijn’! Combineer met Sigma: Cenote, Pine Passion en Lettuce Alone, óf met Paris Pink, Peach Afterlight en Burning Gold. 

Elk kleurverhaal benadrukt een ander aspect van de frisse wind die door ons huis waait in 2022. We hebben gezien hoe de binnenkant van ons hoofd eruit ziet, we zijn er sterker uitgekomen, en willen van het leven ten volle genieten! In ons interieur leggen we de welkome basis.

Inspiratie opdoen voor de kleur van het jaar?

Bekijk de samenstellingen van onze stylisten in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Woontrends en kleuren 2023 - wat past bij jouw persoonlijkheid?
  Ben jij nog ‘on trend’ in 2023, of is het tijd voor een frisse wind? Grote kans dat jouw persoonlijke stijl bij één van de trends past, zoveel variatie zien we dit jaar. Het leukste van trendwatchen vind ik dan ook de vertaalslag naar het grotere geheel. 
 • Van formica keukenkastjes tot rustieke kitchenette
  Ik dacht altijd dat je fineer niet kon schilderen. Tot ik over verf ging schrijven. Met de lakverf van tegenwoordig kun je bijna alles schilderen, de truc zit hem in de primer. En gek genoeg, wél lichtjes opschuren dus…
 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP