STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Buitenmeubels kunnen af en toe ook een nieuwe laag verf gebruiken. Hier wat adviezen voor hoe je dit het beste kunt doen.

Tips voor schilderen van buitenmeubels

Tips voor schilderen van buitenmeubels

Geef je houten tuinmeubilair regelmatig een opfrisser qua verf. Als je dan ook nog af en toe een andere kleur kiest, creëer je steeds een nieuwe stijl.

Waar begin je?
Net als bij het schilderen van kozijnen en deuren, begin je bij het schoonmaken met borstelen, en goed schoonmaken met een goede verfreiniger. Vervolgens kan je de meubels opschuren. Hoe grover de korrel, hoe dieper de krassen die het schuurpapier maakt. Na het schuren kan er meteen geschilderd worden.

Het is mogelijk om eerst een grondverf te gebruiken voor extra dekkracht. Dit geeft een betere hechting van de bovenste laag verf. Voor meubels die buiten staan in weer en wind, is een beits echter beter. Beits is een relatief dunne verf, die meteen in het hout trekt, waardoor het vochtregulerend is, en gronden niet nodig is. Dit soort tuinbeitsen zijn in transparante en dekkende uitvoeringen verkrijgbaar.  

Mooie stoel maar afgebladderde verf?

Kom de trendy kleuren buitenverf bekijken!
MAAK EEN AFSPRAAK

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
    We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
  • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
    Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  
  • Stroop je mouwen op: we gaan buiten schilderen
    Ik verheug mij altijd enorm op de zomer. Heerlijk veel buiten. Maar dan word je toch ook geconfronteerd met hier en daar wat achterstallig schilderwerk. En zie ik daar een kozijn dat begint te bladderen? Ai...hoe kan ik dat nu weer het beste aanpakken. Er zijn zoveel producten, ik heb werkelijk geen idee wat ik moet nemen.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP