welk_behang_past_bij_een_modernklassieke_woonstijl20190205113101.webp

Welk behang past bij een moderne/klassieke woonstijl?

Behang in pasteltinten of ingetogen kleuren en behang met kleine diamantjes in het dessin passen goed bij een moderne, klassieke woonstijl.

Heb jij een modern-klassieke inrichting?

Kom kijken welke behang goed past met honderden stalen

MAAK EEN AFSPRAAK

Modern klassiek wat is dat eigenlijk? Bij de moderne variant van de klassieke woonstijl is de inrichting vaak - zoals de naam als zegt - een combinatie van klassieke en moderne elementen. Denk aan een antieke tafel met moderne stoelen, en lambrisering, ornamenten en kroonluchters met een knipoog. Dit in combinatie met materialen als hout en luxe stoffen als fluweel, linnen en doorleefd leer.

Op de muur kun je kiezen uit gestucte wanden met kalkverf afgewisseld met fonkelend behang of fluweel-behang. Bij een klassieke woonstijl kan behang in pastelkleuren. Dat kan met strepen, lintjes, wiebertjes, barokprints of bloemen. Gedecoreerd behang met een subtiele glinstering - bijvoorbeeld door een gouden of zilveren touch of diamantjes die fonkelen - is mooi om oude tijden te laten herleven. Een iets gewaagdere keuze is een ingeweven ruit op een zeegroene achtergrond... Beide keuzes passen mooi bij klassieke meubels, fonkelende kroonluchters en moderne accessoires.

Er zijn ook behangcollecties die zogenaamde glassbeads (kleine diamantjes) in het dessin hebben verwerkt. Afhankelijk van de lichtinval ontstaat er zo steeds een andere glans. Het verrijkt de luxe en elegante uitstraling die zo kenmerkend is voor een moderne, klassieke woonstijl. Bij dit interieur past bovendien een behang met print in een ingetogen kleur. Denk aan grijstinten, zwart of naturellen. 
 

Deel dit artikel

Heb jij een modern-klassieke inrichting?

Kom kijken welke behang goed past met honderden stalen

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay