welk_type_behang_past_bij_een_industriele_woonstijl20190301130503.webp

Welk type behang past bij een industriële woonstijl?

Nog niet zo lang geleden moest je voor een industriële woonstijl de muren kaal trekken en lukraak wat gaten boren en her en der stucwerk afsteken… Alleen zo kreeg je die industriële look. Die dagen zijn voorbij.

Heb jij een industriële woonstijl?

Kom onze bijpassende behangcollecties bekijken!

MAAK EEN AFSPRAAK


Wie vandaag de dag zijn woning een robuust en stoer uiterlijk wil geven, kan het simpelweg afdoen met een mooi stukje behang! 

Uiteraard is kleur niet het eerste waar je aan denkt bij een industrieel interieur. Dus hoe kan er dan toch nog zoveel variatie is? Dat komt vooral door nieuwe technieken en vernuftig design. 
Bij de meeste mensen wel bekend, is het bakstenen behang. Maar daarnaast heb je ook nog betonlook behang. Maar daar houdt het bepaald niet op. Zo is er waanzinnig fraai betonlook behang dat roestige oppervlakken nabootst. Met subtiele kleuren zoals koper/ corrosie groen of zilvergrijs lijken de wanden tot leven te komen. 

Of wat dacht je van een druipend abstract schilderij op de wand dat aandoet als een aquarel? Of van een lockerkast wand, of een wand met stalen platen, doorregen met slagpluggen, of van grove Franse leistenen? Ook hout (grove blokken bijvoorbeeld) kan goed matchen met jouw industriële woning. 

Een groots effect bereik je ook met fotobehang van een bepaald tafereel dat meteen de juiste associatie oproept. Een foto van een ruïne bijvoorbeeld, of een verlaten fabriekshal. Of een vlucht vogels tegen een onheilspellende lucht. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het past in een industrieel interieur. De kunst is om precies jouw stijl-statement te vinden.

Deel dit artikel

Heb jij een industriële woonstijl?

Kom onze bijpassende behangcollecties bekijken!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay