kan_raamdecoratie_op_maat_gemaakt_worden2018051416324120180704163812.webp

Raamdecoratie op maat

De mooiste raamdecoratie is op maat gemaakt naar jouw behoefte; hierover bestaat geen twijfel. Standaard maten passen vrijwel nooit écht goed, wat dus ook geen optimaal resultaat geeft.

Raambekleding op maat laten maken is gewoon altijd het mooist. Maar waarom eigenlijk? We leggen hieronder uit wat de voordelen zijn, zodat je zelf inzicht hebt in de nadelen van zelf aan de slag gaan, en je een weloverwogen keuze kunt maken.

Rolgordijnen op maat:
Wanneer je zelf aan de slag gaat met het inkorten van rolgordijnen, kan de stof gaan rafelen aan de zijkanten. Ook bij de bak wordt het niet altijd fraai. Daarnaast zijn rolgordijnen op maat in bredere varianten beschikbaar.

Gordijnen op maat:
Zelf gordijnen naaien klinkt ook als een geld besparend plan… Totdat je ziet wat er tegenwoordig mogelijk is met soorten plooien. Deze worden zeer professioneel ingenaaid met de bijbehorende ophanghaken meestal al ingenaaid. Dit effect bereik je never nooit als je zelf aan de slag gaat. 

Ook met het uitrekenen van de lengte gaat het nog wel eens mis. Daarnaast is niet alle standaard stof hoog genoeg voor kamerhoge gordijnen. Ook loodveter of speciale afwerkingen van boven- of onderkant kun je beter aan de vakhandel overlaten. Om over gordijnen met een patroon nog maar niet te spreken...

Jaloezieën op maat:
Jaloezieën, die kan je dan toch wel standaard kopen? Let ook daar goed op. Zo kunnen er kieren ontstaan tussen de jaloezie en het kozijn, omdat de standaard jaloezie net te smal is. Of nog lelijker: twee jaloezieën voor je raam, die evengoed nog niet passen, omdat de standaardproducten nu eenmaal niet zo breed gemaakt worden als jouw raam is. Jaloezieën op maat zijn in bredere maten verkrijgbaar dan het standaard aanbod.

Chique raambekleding:
Plissé- of dupligordijnen, speciale soorten zoals de Versus® of Sharp Wave gordijnen, maar ook shutters, zijn gewoon het mooist als ze op maat gemaakt worden om kieren en gaten te voorkomen.  

Over het geheel genomen geldt dat raambekleding op maat in meer modekleuren beschikbaar is. En als je dan toch wat nieuws kiest wil je het meteen perfect passend in je interieur hebben. Ook kun je bij op maat raambekleding kiezen uit een breder aanbod stoffen (blinderend, zonwerend, isolerend, brandvertragend, milieubewust, en ga zo maar door). 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay