STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Welk wit kan jou bekoren?

Laat je inspireren in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK

Wie ooit met een kleurwaaier wittinten op schoot heeft gezeten, weet dat ‘wit’ bepaald niet altijd wit is. Er zijn héél veel wittinten. We beperken ons daarom hier tot vier hoofdtinten die allemaal als wit classificeren in de RAL kleurcodering.

Welke tinten wit zijn er?

Welke tinten wit zijn er?

Wit is niet altijd wit. Vaak is er een beetje blauw of groen aan toegevoegd om het wit wat koeler te maken, of wat geel om hem juist wat warmer te maken. Daarnaast beïnvloedt de factor ‘glans of mat’ ook de witheid. Glanzende oppervlakken lijken witter - waar super matte oppervlakken juist een schitterende ‘poederachtige’ indruk geven. Wat doen al deze wit kleuren voor jouw huis en welke kleur kies je dus? De keuze voor de kleur wit kan heel veel doen voor jouw interieur. 

In de bouwwereld wordt gewerkt met standaard RAL kleuren, wat het makkelijk maakt om daarbij aan te sluiten. De bekendste vier RAL wit tinten zijn: RAL 9003, RAL 9016, RAL 9010, RAL 9001. (Als je in de bouwmarkt een ‘gewone witte’ latex ziet staan, is daar geen extra kleur aan toegevoegd. Deze kleur komt vrijwel overeen met RAL 9003, ook wel signaalwit genoemd; dit is ‘de witste van het stel’.)

Dit zijn de belangrijkste wittinten:
RAL 9003 (signaalwit: standaard latex wit)
RAL 9016 (verkeerswit: extra koel met beetje blauw)
RAL 9010 (zuiver wit/ gebroken wit: balans kleur met beetje geel)
RAL 9001 (creme wit: een warm wit met donkere toevoegingen)

TOPMERKEN BIJ DECOKAY

WIJ KIJKEN SAMEN WAT BIJ JOU PAST

Welk wit kan jou bekoren?

Laat je inspireren in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Help! Ik vind meerdere woonstijlen leuk
  Je bent op zoek naar vernieuwing in je interieur. Je bladert watertandend door de woonbladen en vindt het ene interieur nog mooier dan het andere. Leuk, al die nieuwe trends. Maar je wilt het deze keer graag wat doordachter aanpakken. 

DECOKAY BLOGS

 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP