kunstof_jaloezie_decokay_design20200310142002.webp

Kunststof jaloezieën voor de badkamer

Als je ergens geen inkijk wil, is het wel in de badkamer. Maar wat is dermate vochtbestendig of vochtwerend dat het in zo’n veelvuldig natte ruimte duurzaam mooi blijft?

Op zoek naar raambekleding voor de badkamer?

Kom naar de winkel voor compleet advies

MAAK EEN AFSPRAAK

Als je op zoek bent naar raambekleding voor de badkamer is de meest voor de hand liggende keuze toch wel kunststof. (Tegenwoordig vaak gemaakt van PVC.] Hout en stof zijn meestal niet geschikt. 

Maar daarnaast is er nog een aantal andere eisen waaraan raambekleding in de badkamer moet voldoen. Je wil deze gemakkelijk kunnen bedienen, want het licht moet ook naar binnen kunnen vallen als je geen privacy nodig hebt, maar juist licht (bij het opmaken bijvoorbeeld). 

Ook moet je goed kunnen ventileren, dus moet de raamdecoratie ook open kunnen op het moment dat je een raam open wilt zetten. Kunststof jaloezieën voldoen aan al deze eisen. Als je het jezelf optimaal gemakkelijk wil maken, kun je zelfs kiezen voor een gemotoriseerd systeem, waarbij je de jaloezieën opent met een druk op de knop op je telefoon.

Ook iets om rekening mee te houden is zijgeleiding als je de jaloezieën op het raam zelf bevestigt. Die gaan anders klapperen in de wind op het moment dat je het badkamer raam open doet.

Prettig aan kunststof is dat waterspatten en condens geen lelijke kringen achterlaten. Ook kan er geen roest of rot ontstaan. Het hoogwaardige kunststof is goed af te nemen en daardoor gemakkelijk in onderhoud. 

Je kunt bovendien kiezen uit een groot aanbod kleuren en lamelbreedtes (35 of 50 mm). Voor elke smaak en budget is er wat te vinden. 

Deel dit artikel

Op zoek naar raambekleding voor de badkamer?

Kom naar de winkel voor compleet advies

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay