jaloezie_in_badkamer_luxaflex20200310141824.webp

Aluminium jaloezieën voor de badkamer

Raamdecoratie voor in de badkamer is altijd een hoofdbreker. De belangrijkste eis is vochtbestendigheid. Maar het oog wil ook wat...

Zoek je raambekleding voor natte ruimtes?

Kom naar de winkel voor compleet advies

MAAK EEN AFSPRAAK

Aluminium jaloezieën zijn niet alleen een praktische, maar ook een fraaie oplossing voor de badkamer ramen. De badkamer is een vrij kille (onaangeklede) ruimte, en daar past de stijl van jaloezieën heel goed bij. Beter dan bijvoorbeeld gordijnen (wat alleen al vanwege schimmelvorming geen goede optie is). 

Aluminium roest niet. Daarnaast worden de aluminium jaloezieën ook nog eens bewerkt met een speciale coating, waardoor dagelijks vocht geen kringen achterlaat. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken.  Simpelweg met een (natte) doek afnemen volstaat.  

Laat je goed informeren bij je aankoop, want soms zijn de bovenbak en de onderste lat gemaakt van ijzer, en voor de badkamer moeten ook deze van aluminium zijn.

Het aanbod lamelbreedtes is groot bij aluminium jaloezieën, dat varieert van 16, 25, 35 of 50 tot wel 70 mm. De lamelbreedte bepaalt voor een heel groot deel de sfeer. Brede lamellen komen wat robuuster over en passen goed in ruime badkamers. In een kleine badkamer kun je beter kiezen voor een hele smalle lamelbreedte, dit oogt meteen heel chique. 

Tegenwoordig zijn aluminium jaloezieën er in modieuze kleuren, zodat je de jaloezieën precies op de kleur van jouw badkamer kunt afstemmen. 
Wil je niet dat de nieuwe raamdecoratie gaat klapperen als je het raam open zet om te luchten? Ook geen probleem. Wanneer je de jaloezieën aan de binnenzijde van het raam bevestigt met zijgeleiding, los je dit probleem gemakkelijk op. 

Deel dit artikel

Zoek je raambekleding voor natte ruimtes?

Kom naar de winkel voor compleet advies

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay